Супер промоционални цени, участие по евро-проекти и леснодостъпен лизинг с минимална вноска на нови японски трактори ISEKI пуска на АГРА 2015, фирма Сатнет - официален вносител на престижната марка трактори. ISEKI са един от водещите японски брандове трактори, който заема все по-сериозни пазарни позиции в Европа, особенно в страни като Германия, Франция, а от няколко години и в България.


По време на селскостопанското изложение АГРА 2015, което започва утре в Пловдив и ще продължи до 8-и Март, фермерите ще могат да получат специални промо-оферти за нови модели трактори ISEKI. Машините могат да се купят в комплектация с прикачни и навесни пръскачки, машини за зеленчукопроизводство, почвоощбрабoтваща техника - плугове, култиватори, дискови брани, както и специализиран прикачен инвентар.

Японските трактори ISEKI могат да бъдат закупени по линия на новата Програма за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020) със субсидия от 50 до 90%, в зависимост от инвестиционния проект. Предлагат се и различни опции за лизинг с изключително ниска лихва и опция за обратно изкупуване.

Престижната марка трактори ISEKI се предлага в мощностния диапазон от 25 до 101 к.с. Налични са универсални модели трактори, както и специализирани трактори за лозаро-овощарството, зеленчукопроизводството и работата в животновъдни ферми.

Интересен и важен факт е, че всички нови модели трактори ISEKI от по-високия мощностен диапазон са с двигатели AGCO - Световен лидер в производството на агрегати за селскостопанска техника! Компактните серии трактори ISEKI са оборудвани с изключително икономични и здрави двигатели, разработка на самата японска корпорация. Кабините са пълни с много екстри и всички съвременни иновации в тракторостроенето.




Флагманът ISEKI TJA 8100 с мощност 101 к.с. има три цилиндров дизелов двигател AGCO Sisu Power със система Common Real и турбо, с обем 3,3 литра с електронно управление Bosch. Трансмисия: 36/36 предавки; Максимална скорост: 40 км/ч; Товарен капацитет : 3300 кг.


Поради изключително силният интерес и ограничените количества, фермерите могат да заявят персонална среща и специална промо оферта на АГРА 2015 на тел. : 0888 666 000 ; * казвайте, че се обаждате от новината във Фермер.БГ

 

щанд Сатнет - срещу палата 3 АГРА 2015

 

нов трактор ISEKI


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!