На 1 ноември, вторник, в град Търговище ще се проведе информационно събитие на тема "Децентрализирана интелигентна система за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки. Ползи от използване на блокчейн технологиите в земеделието", научи Агри.БГ.

На участниците ще бъде представен софтуера за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки (продукти) и ще бъдат информирани за ползите от използването на блокчейн технологиите в земеделското производство.

В рамките на събитието участниците ще бъдат запознати със стопанството на земеделския производител Виктор Асенов и с проекта на Оперативна група „Знание, опит и предприемачество“ - „Децентрализирана интелигентна система за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки (продукти)“, финансиран чрез административен договор № РД 50-46 от 22.12.2020 г. със средства по подмярка 16.1. „Подкрепа за сформиране и функциониране на оперативни групи в рамките на ЕПИ“, мярка 16 „Сътрудничество“ от ПРСР 2014-2020 г.

Организатор на събитието е Оперативна група „Знание, опит и предприемачество“.

Повече за събитието:

Място на провеждате: Търговище

Начален час: 13:00 часа

Покана и програма за информационното събитие вижте тук.

 

Публикацията е част от Оперативна група „Знание, опит и предприемачество“, изпълняваща проект „Децентрализирана интелигентна система за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки (продукти)“, финансиран по подмярка 16.1 „Подкрепа за сформиране и функциониране на оперативни групи в рамките на ЕПИ“ от ПРСР 2014-2020