На 4 февруари Байер Кроп Сайанс излъчи първото представяне на Мастър клас „Технология в житни култури“. Събитието беше гледано във Facebook и YouTube от над 250 човека, заинтересовани от иновативния подход.

Как да постигнете максимални добиви от пшеница?

Мастър клас представлява детайлен анализ на всяка една фаза от развитието на културите, като дава насоки за подобряване на технологията и повишаване на рентабилността. 

Технологията стартира още от прибирането на предшественика, минава през цялата есенна фаза на развитие на житните култури, в която се залага огромна част от добивния потенциал на културата, продължава с пролетната фаза на опазване на потенциала и завършва с прибирането на културата.

Във втората част на онлайн събитието бе споделен ценен опит от регионалните представители на компанията. На фокус бяха ключовите хербициди на Байер – Секатор Пауър и Пасифика Експерт и най-новото фунгицидно предложение Аскра Xpro.

Децис 100 беше представен като най-рентабилното и ефикасно инсектицидно решение на пазара.

На финала се проведе онлайн игра с атрактивни награди, а именно новите продуктови предложения Аскра Xpro и Атлантис Актив.

Очаквайте следващия онлайн Мастър клас Технология в царевица". За повече информация посетете www.cropscience.bayer.bg.