След студовете, довели до измръзване на посевите в различни райони на страната, се появи дефицит от важни микроелементи като мед, манган и др. В този момент растенията трябваше да се възстановят и да започнат да заменят пожълтелите листа с нови, за което се нуждаят от благоприятни условия. Това обаче не се случи и културите се сблъскаха с дъждове и продължаващо хладно време - обстоятелства довели до риск от преовлажняване. 

Така на лице е допълнителен стрес за посевите и категоричен спад в добивния потенциал. 

С оглед максималното възстановяване на културите, специалистите от Panamin Co. предлагат стопаните да приложат специална комбинация от продукти -  най-ефективното антистрес средство на пазара Panamin Suspension - който осигурява запас на клетъчно ниво от естествено свързан въглероден диоксид, силиций, калций и магнезий, заедно с  Руското чудо - екстракт от торф - коктейл от природата от силно биологично активни вещества като хуминови фулво киселини, бактерии, ензими, растежни хормони и други естествени стимулатори. 

 

Комбинацията от неорганични и органични имуностимулатори дава удивителни резултати на много места в България в момента - максимално стимулиране и пълно възстановяване на добивния потенциал. 

Повече информация за продуктите на Panamin Co. може да получите на [email protected] и на телефон 0883209920.