Оптиком ООД продължава да бъде една от компаниите, която през 2015 г. обръща специално внимание на българските животновъди и модернизацията на техните земеделски стопанства. След успешните демонстрации на машините с марка JCB в животновъдни ферми през февруари, фермерите имаха възможност да видят машините и на специализирания щанд на фирмата по време на пролетното изложение Бата Агро.

 

 

Именно компактните размери и високата маневреност на чупещата рама осигуряват максимална мултифункционалност на товарача JCB ТМ220.

 

С уникалната си рама с усилена несиметрична греда и хидростатична трансмисия, новият Loadall 516-40 Agri развива успешната формула на предшественика си 515-40 Agri като телескопичен товарач с размерите и подвижността на мини товарач (skid-steer). Новият модел има значителни подобрения: в хидростатичното задвижване и допълнителни хидравлични изводи, заедно с допълнителен капацитет на повдигане.
Мини колесен товарач JCB Skid Steer 190 също беше показан на изложението като изключително подходяща машина за животновъдните ферми. Тя завива около собствената си ос, което я прави маневрена в тесни и малки пространства. JCB Skid Steer 190 е с отлична видимост, просторна и удобна ергономична кабина, с лесен и безопасен страничен достъп и едностранна стрела. JCB Skid steer е най-безопасният в света мини-товарач , осигуряващ 270° видимост, което е с 60% повече от конкурентните машини в този клас.

 

JCB Loadall 516-40, JCB Skid Steer 190, JCB 403 и JCB TM220 определено привлякоха вниманието на животновъдите, тъй като това са машини оборудвани с разнообразни приспособления за ефективна работа във всяка ферма. Те са на разположение на фермерите за демонстрации в техните стопанства , които могат да заявят на телефон 0884/266107 . От Оптиком ООД подчертаха, че всички машини с марка JCB са с до 5 години заводска гаранция. Те могат да бъдат закупени както по проект по мярка 4.1, така и чрез изгодни финансови схеми, осигурени от вносителя.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!