Бизнес форум „Фермата“ ще представи в Добрич добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор. Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2014 година. Своя опит и практически съвети ще споделят зърнопроизводители, производители на плодове и зеленчуци и земеделци от региона.

 

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат възможностите за субсидии през новия програмен период 2014 – 2020. Експерт от отдел „Директни плащания” и специалист по „Програмата за развитие на селските райони” към Министерство на Земеделието и храните ще запознаят участниците с условията и процедурите за кандидатстване по европейски програми.

 

Форумът ще се проведе на 11 декември 2014 г. (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Изида“ в град Добрич. Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума: fermata14.mysuccess.bg/registration/

 

Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.

 

Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Асоциация на земеделските производители в България. Официален спонсор на събитието е Банка ДСК.

 

Медийни партньори на форума са: списание „Агрозона", www.fermer.bg www.tractor.bg www.selo.bg www.bager.bg

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!