Семинар на тема „Европейски изисквания, норми и стандарти при замразяването на плодове и зеленчуци” ще се проведе в гр. Хисар на 21-22 ноември 2013 г., съобщават от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци.
По време на семинара ще се дискутират въпроси, свързани с използването на хладилни системи, спазването на изисквания за безопасност и опазване на околната среда и на т.нар. „хладилна директива” (Директива EN 378/2). На участниците ще бъдат представени изисквания и добри практики при определянето и доказването срока на трайност на замразени плодове и зеленчуци, смеси, готови ястия, както и микробиологични изисквания, изисквания към опаковките и транспорта и др. Водещите лектори са от JBT – г-н Бранко Панцер и г-н Стафан Сундстен.
Това е първият обучителен семинар по проект „Трансфер на иновативни практики при прилагането на европейските изисквания и норми при индустриално замразяване на плодове и зеленчуци“, финансиран по ОП Развитие на човешките ресурси на ЕС.
© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!
Семинар за евронормите при замразяване на плодове и зеленчуци подготвят в Хисар
Семинар на тема „Европейски изисквания, норми и стандарти при замразяването на плодове и зеленчуци” ще се проведе в гр. Хисар на 21-22 ноември 2013 г.
CAP4US Уебинар: Зеленчукопроизводството на фокус
Събитието ще се проведе на 25 април от 11 часа онлайн само в Агри.БГ
Възможност: До 10000 евро финансиране за бизнес идеи на дамите в агросектора
Отворен е приемът по програмата EWA България, която за поредна година предлага менторство, обучение и достъп до общността
Фермери, безплатни професионални курсове за вас
Евро-Алианс осигурява професионално обучение в съвременно оборудвана база, с хабилитирани преподаватели от Аграрен университет – Пловдив
Една година Българска аграрна камара - доказателството, че обединението прави силата
Българската аграрна камара е гарант, че гласът на българския производител ще бъде чут на национално и европейско ниво
1 КОМЕНТАРА
10.10.2013