Фермерите познават добре марките PÖTTINGER и EINBÖCK като резултат от дългогодишното партньорство на брандовете с Булагро Машини

И тази година продуктите на австрийските компании бяха представени на обширния щанд на старозагорската фирма по време на изложението БАТА АГРО. 

Новите предложения, разбира се, бяха тези, които предизвикаха най-голям интерес в земеделските стопани. 

За новия модел есенна сеялка PÖTTINGER Terrasem V 6000 D Z с торовнасяне и изцяло нова дистрибуторна глава IDS ни разказа повече Йоханес Щойбер, регионален мениджър Продажби в PÖTTINGER. 

“Системата е с два диска и по този начин си осигуряваме най-презицната дълбочина на изсяване. Така семената са винаги в правилната позиция. Тук можем да регулираме хидравлично натиска до 125 кг.  

Важно е да отбележим, че с нашите партньори от Булагро Машини предлагаме 2-годишна гаранция за всички наши машини”, каза той. 

Мартин Вагнер, търговски директор на австрийската компания EINBÖCK сподели повече за игления култиватор Aerostar Fusion.

“Тази година представяме нашия нов иглен култиватор Aerostar Fusion от висок клас и бих искал да ви дам някои технически подробности какво прави тази машина толкова специална.

Работната ширина на Aerostar Fusion е 6 метра. И основната разлика между стандартния Aerostar или Aerostar Classic е в зъбците. В стандартния Aerostar пружината е прикрепена за зъбците, което означава, че минималният натиск е доста висок”, каза той. 

Мартин Вагнер представи и P-BOX STI - семенна кутия с капацитет 500 литра и хидравлично задвижване на вентилатора. 

“P-BOX STI, който е пневматична изсяваща кутия, предназначена за различни видове култури. Кутията е подходяща за инвентари до 12 метра. Тук виждаме 6-метровата версия, която е с електрически вентилатор, идеален за работа с малки семена. Има 8 изхода на разстояние 75 см, така че изсяването е много прецизно”, добави Вагнер. 

Изсяващата кутия има версия с метален и с пластмасов бункер. 

Подробности можете да видите във видеото. 


Експертите на Булагро Машини АД, могат да ви разкажат повече. Потърсете ги чрез сайта https://mashini.bulagro.bg или на телефон 0888004060