СД Драганови е новият представител за България на специализираните италиански трактори ANTONIO CARRARO. От италианския производител заявиха за Трактор.БГ, че тази стъпка е важна за компанията, която има планове през периода 2015-2020 да разшири присъствието си на българския пазар в сегмента на специализираните трактори. Именно затова, италианският производител слага начало на ново партньорство в лицето на българската компания СД Драганови. 
 
„За нас това е една от фирмите на българския пазар, която тясно се е специализирала в продажбата на техника насочена към лозарския, овощарския сектор и зеленчукопроизводството. С годините, нашият партньор е натрупал много опит и познава спецификите и нуждите на този тип фермери и стопанства“, подчерта Джузепе Кутая (Giuseppe Cutaia), регионален експорт мениджър на компанията ANTONIO CARRARO.
 
 
От СД Драганови също изразиха задоволството си от новото партньорство. „Това е най добрият производител на трактори в секторите високопланинско косене, лозарство, овощарство, оранжерийно производство и комунална техника. Точно този тип трактори са предпочитани от клиентите ни и сега ще можем да предложим нещо наистина професионално и качествено направено.„, каза Георги Драганов, маркетинг мениждър.
 
От СД Драганови подчертаха, че подхождат към предлагането на марката с голяма отговорност и като специализирана фирма в продажбата на тази техника имат и съвсем различна концепция за развитието на марката на българския пазар от тази до момента. „Направихме анализ и след срещите и с италианският производител, установихме, че има модели, които са изключително подходящи и атрактивни за нашите стопанства, но до момента те не са били предлагани на нашия пазар.“, обясни Драганов.
 
 
На предстоящото селскостопанско изложение АГРА 2015 в Пловдив, тракторите ANTONIO CARRARO ще направят и своята премиера в България на щанда на СД Драганови. Именно там фермерите ще имат възможност да се запознаят с богата гама от машини:
 
Тракторите от специализираната серия TTR с мощност от 71 до 105 к.с., предназначени да обработват пасища, при работа с горски мулчери, косачки и балировачки.
Универсална серия TRG – тежки трактори с реверсивна седалка и висок клиренс, подходящи за всякакъв вид земеделска работа.
TRX- специализирани овощарски трактори с голямо разнообразие по мощност от 56 до 105 к.с.
SRX - добре познат в България, специалиста в лозарството с минимална ширина от 1060 мм., и мощност от 71 до 105 к.с.
TGF – ниско профилни овощарски трактори с максимална височина с кабина 170 см и нова иновативна 100% защита на водача при пръскане.
MACH2 и MACH4 – трактори с две и четири гумени вериги което дава невероятно сцепление и устойчивост на един малък трактор.
TIGRE малки трактори без кабина с мощност 31-48 к.с. за оранжерии и малки градини.
 
 
От СД Драганови подчертаха, че специално за селскостопанското изложение АГРА и първото представяне на тракторите ANTONIO CARRARO на техния щанд са предвидили атрактивни оферти и промоции. По време на изложението ще се обсъждат и възможностите за закупуване на техниката по новата Програма за развитие на селските райони 2015-2020. 
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!