Само година след като стъпиха на българския пазар, корейските трактори LS вече спечелиха доверието на фермеритe и над 100 машини успешно работят в българските стопанства, отчитат от официалния вносител Сатнет Карлово
 
Бестселърът за българския пазар е серията LS Plus с трансмисия Power Shuttle. Mоделите са от 70 до 100 к.с. с кабина или ролбар. Тракторите LS Plus са оптимизирани за работа както в средни и големи земеделски стопанства, така и в животновъдни ферми. 
 
Отскоро Сатнет предлага и най-новата серия лозаро-овощарски трактори LS XR 50
 
ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 
Пред Трактор.БГ Кю Хуанг, регионален мениджър LS за Европа, обясни: Тракторът XR 50 е с 4-цилиндров двигател Mitsubishi с мощност 50 к.с.. За компактните си размери тракторът е с много добра мощност и в същото време гарантира нисък разход на гориво. 
 
При управлението на трактора е много важно завиването на машината, защото това директно влияе на производителността. Ето защо моделът LS XR 50 е с по-голям ъгъл на завиване, което от своя страна намалява радиуса, посочи още Кю Хуанг.
 
Важно за  модела XR 50 e, че предният мост е 100% водо и ръждоустойчив.
 
Триточковата навесна система е с товарен капацитет от 1252 кг. Фабрично тракторът също така има изведени 2 двойки хидравлични клапи за агрегатиране с разнообразни инвентари.
 
4-цилиндровият двигател на трактора XR 50 гарантира изключително ниските нива на шум и вибрации в кабината, които позволяват на тракториста да работи комфортно. Кабината е оборудвана с климатик и парно, както и с аудио система. 
 
Тракторите LS имат бъдеще на българския пазар и изминалата година го доказа, категоричен е регионалният мениджър Кю Хуанг: Виждаме, че се развиваме много добре на българския пазар и виждаме неговия потенциал. Ще продължим отличната си работа със Сатнет и занапред.
 
В началото на 2015 година фирма Сатнет ще открие обновена търговско-сервизна база в Карлово с още по-богато разнообразие на машини.
 
Новата серия трактори LS XR, както и останалите серии трактори на LS са налични в базата на фирма Сатнет в град Карлово, като фирмата предлага специални ценови оферти и финансиране за закупуването на нов трактор.
 
Сатнет ООД
Тел.: 0335/92018; 0888666000

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!