Сатнет взе участие в Международната конференция на малинопроизводителите, която се провежда в село Арбанаси, Великотърновско от 6 до 8 май. 
 
 
По време на изложението, водещата компания в сектора за продажба на агро техника представя три модела компактни трактори – LS XR50, LS R36i и LS R50.
 
И трите марки корейски трактори са особено подходящи за малки ферми. Тракторът XR50 се отличава с това, че е оборудван с 4 цилиндров двигател Mitsubishi, с номинална мощност 50 к.с. Тракторът има синхронизирана хидростатична трансмисия Sychro shuttle / HST и независим вал за отвеждане на мощност (ВОМ).
 
Моделът R50 е компактен, с висока мощност и разнообразни функции за множество задачи. Подходящ е за работа в насаждения, парници и животновъдни ферми и има опция за оборудване с челен товарач. Двигателят е дизелов, четирицилиндров LS-Mitsubishi с индиректен инжекцион. Има комфортно разположени уреди за управление на трансмисия, BOM и навесна система.
Последният представен модел R36i е с мощност 36 к.с. и притежава редица функции, с които извършва тежки задачи с лекота. Тракторът е със задвижване 4х4 и е подходящ за работа в малки и средни стопанства, лозя, овощни градини и парници.
 

Повече информация можете да получите на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg