Tракторите LS, които влязоха на българския пазар за земеделска техника от есента на 2013 г., вече се радват на интереса на българските селскостопански производители, благодарение на конкуретните си цени и разнообразие на модели, предлагани от Сатнет – Карлово.

Пълната гама корейски трактори беше представена официално на АГРА 2014 със сериите G, R, U и Plus.  Машините привлякоха вниманието на посетителите с атрактивни цени:

Тракторите LS, към които отчитаме сериозен интерес и тук на АГРА са висококачествени машини, на изключително конкурентни цени. На практика фермерите могат да имат в стопанството си модерен и високопроизводителен трактор на цени на които до момента са се продавали само руски трактори, посочи Димитър Вангелов, Съдружник в Сатнет – Карлово.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




В лицето на Сатнет виждаме надежден партньор, благодарение на професионалния им екип, сервиз и позиции на пазара, посочва Боно Ким, Синиър Мениджър на Корейската корпорация за Европа.

Предлагаме трактори в диапазона от 17 до 100 к.с. Тракторите под 60 к.с. са подходящи за лозарството и овощарството, които се развиват добре в България. Предлагаме и  трактори с челни товарачи, предназначени за работа в животновъдните ферми. Нашите машини ка висококачествени, но на изключително конкурентни цени, подчерта Боно Ким.

По-големите машини се използват и от по-големите земеделски производители като помощни трактори в стопанството.

Тракторите LS са оборудвани с двигатели IVECO и Mitsubishi. Трансмисиите са Powershuttle и Powershift. Имат електрохидравлично управление на навесната система; модерни и обезшумени кабини с климатик и много други екстри.

В активната пролетна кампания от фирма Сатнет предлагат атрактивни промо пакети на трактори LS с прикачен инвентар.
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!