Вече 20 години „Рубишипс” предлага на своите клиенти речен транспорт на товари по река Дунав и по канала Рейн-Майн-Дунав. Компанията предлага логистика и спедиция, комбиниран превоз, претоварни услуги, корабно и митническо агентиране, склад и други транспортни решения за бизнеса. 
 
В услуга на агросектора, „Рубишипс” транспортира селскостопански машини (комбайни, трактори, сеялки, пръскачки и др.), строителна и минна техника, камиони и оборудване, торове и зърнени култури. Тук изключително полезно за клиента е, че машините могат да бъдат взети от всеки товарен адрес и доставени до адреса на получателя в България.

 
Всички кораби от собствения флот на компанията притежават GMP сертификат за качество, който гарантира, че са спазени всички изисквания за превоз на зърнени продукти. 
 
„На практика речният транспорт до Западна Европа, който ние предлагаме, е евтин, бърз и надежден транспорт. Спестява разходи на клиентите ни за такси и разрешителни, необходими при сухопътния превоз. Ние поемаме изцяло организацията на превоза и за 20-годишният си опит доказахме, че предлагаме наистина атрактивна и конкурентна услуга“, заяви инж. Роберт Радославов, управител на компанията. 

 
Tранспорт по вътрешните водни пътища на Европа:
Воден превоз на насипни и генерални товари по река дунав – речен превоз от Констанца, Румъния Измаил, Украйна до Келхайм, Германия. 
 
Организирани са отплавания в двете посоки на всеки 5 дни.
 
Рубишипс има основни потоци за транспортиране на товари: 
- по дестинация България – Германия: генерални и насипни аграрни продукти 
- по дестинация Германия/Австрия – Румъния/България: рулони за автомобилната индустрия, торове, машини и оборудване; превоз на генерални, насипни товари и техника по канала Рейн-Майн-Дунав.
 
Воден транспорт „от врата до врата”
Рубишипс въведе през 2007г. първата ежеседмична регулярна линия за транспорт от Австрия /Германия до Румъния/ България. През следващата година компанията въведе продължение на линията с предложение за транспорт от речни пристанища в България до Турция. Схемата е подходяща при организиране на транспортна логистика от Румъния, България, Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Англия на извънгабаритни и тежки товари като: Селскостопанска техника – комбайни и трактори; Строителни машини и оборудване и др. 

 
Наскоро Рубишипс се сдоби с най-новият и модерен кораб с български флаг Рубишипс XV. Така той вече минава в класа над този на среден клас и реално със своите параметри от 111м. дължина и 11 м. ширина е най-големият плавателен съд по реката под български флаг. Новият плавателен съд има товароподемност от 3000 тона и обща вместимост от 4000 куб. м. Голямата височина на хамбара позволява превоз и на извънгабаритна техника. 
 
От корабната компания предлагат на своите клиенти 15% отстъпка за речен превоз до 1 май 2016 г.
 
За контакти и допълнителна информация: 
082 / 88 44 99