СД Драганови предлага иновативна лозаро-овощарска техника за професионалисти на италианския производител ZANON - доказан световен лидер при лозаро-овощарската техника, гарантиращ качество, надеждност и издръжливост на своите продукти.
 
След дълги разработки и изпитания ZANON, представя най-новото си попълнение към голямата продуктова гама от техника за резитба. Електронно контролираната лозаро-овощарска ножица ZANON модел SHARK е предназначена за всякакъв вид интензивна работа. Тази ножица е специалист в рязането на лозя, овощни градини, както и за поддържането на паркове, градини или гори. Ножицата SHARK предлага несравнимо рязане с голяма мощност и точност. Електрическата лозаро-овощарска ножица на ZANON се задвижва от нови мултифункционални батерии с цифров дисплей.
Какво отличава ножицата ZANON SHARK от другите:
Теглото ѝ е само 1000 грама;
Двойно срязване с диаметър 50 мм;
Острие изработено от специална стомана, с висока устойчивост на износване и надраскване;
Време на срязване 0,26 секунди;
Ергономична и удобна дръжка;
Защита на ръцете;
Защита от срязване на захранващия кабел;
Ниво на вибрация по-малко или равно на 2,5м / s2;
Литевойонна батерия осигуряваща използване на ножицата два дни без презареждане;
Батерията е обратима, за да бъде възможно използването и с лявата или с дясната ръка;
Само за няколко часа се постига напълно зареждане на батерията;
След резитбата лозята и овощните градини имат нужда от качествен помощник за раздробяването и разчистването на пръчките. Лидерът на лозаро-ощарската техника ZANON е помислил и за това.
 
ZANON, Италия предлага раздробител на клони модел TCK, който е предназначен да събира и дроби отрязани клони след резитба на лозя и овощни градини. Идеален е за трактори с малка и средна мощност. Моделът TCK намира своето приложение след резитба, като входящият вал служи като подбиращ и вкарва отрязаните клони в дробилна камера. Валът се задвижва от хидромотор, който се задвижва от хидравликата на трактора като има регулатор, който определя оборотите на въртене на вала. На входа на раздробителя има надигащи шишове, за да подпомага събирането на клоните. Вътре в дробилната камера се върти друг вал, който смила клоните до размера на ситото и изхвърля стърготините вътре в реда. Машината е изработена от много качествени матирали, за да може да осигури дълготрайна експлоатация.
 
 
Раздробител на клони ZANON модел TRK: Този шредер e универсален и е предназначен за трактори с голяма мощност (90-140 к.с.)  Може да се прикача както отпред така и отзад на трактора. Шредерът  е идеален за насичане на абсолютно всичко. Има голям входящ отвор и два ротора, задвижвани от хидравлични помпи, които натъпкват всичко в дробилната камера. Може да смила много големи дървета до уникалните  ф 150мм. Шредерът може да работи само с предварително отрязани дървета и храсти. Благодарение на това , че има голям работен ротор от 450 мм, който дава на чукчетата  изключително голяма периферна скорост които унищожават всичко, което е попаднало между тях вътре в шнека (дробилна камера). Тези шредери намират голямо приложени за разчистване на терени и поляни, овощни градини, горска промишленост и други.
 
 
Характеризира се с двойна стоманена конструкция, електронно балансиран голям ротор, перфектно изолирани лагерни тела, ремъчна трансмисия която свързва ротора с редуктора изолирани със стоманен предпазен капак.
 
 
За допълнителна информация:
 
СД Драганови
0888 / 219-864
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!