Грижи за бременните крави през сухостойния период. Раждане. Подготовка за зимния сезон. Можете да се запознаете с тези теми в онлайн семинар, организиран от Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) - Ямбол и Сливен, Тракийски университет – Стара Загора и Национален съюз на говедовъдите в България (НСГБ).

Медночервена шуменска овца – гордостта на фермера Кудрет Ахмед 

Събитието ще се проведе на 26 ноември (четвъртък) от 13:00 часа. Участието е безплатно, но ще ви е нужна предварителна регистрация.

“По време на семинара участниците ще получат информация и ценни съвети какви дейности и грижи трябва да полагат земеделските стопани за бременните крави по време на сухостойния период и по време на раждане, както и как най-добре говедовъдите да се подготвят за зимния период”, заявяват организаторите и обещават: 

Ще бъдете информирани за най-новите и интересни новини в млечното говедовъдство. 

В края на програмата е предвидена и презентация на указания за изпълнение на дейностите по проекти от подмярка 6.3. „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от ПРСР 2014 - 2020 г, представена от експерт на регионалния офис на НССЗ.

Можете да се включите онлайн чрез линк за достъп и ID за семинара: 993 9460 9860, а за допълнителна информация можете да се свържете с посочените в съобщението контакти.