Фирма Рапид КБ ООД проведе серия презентации в своите филиали Добрич, Русе и Стара Загора, както и на базите на дистрибуторите си в страната. Целта беше да се покажат предимствата на най-високия клас трактори CLAAS AXION 800 и 900.

Предвиждат се и индивидуални демонстрации при клиенти, a паралелно с това фирмата ще предложи и преференциални цени за налични трактори CLAAS, информират от Рапид КБ.

Откакто през 2003 г. CLAAS навлезе на пазара на тракторите, фирмата не само произведе внушителната цифра от 100 000 броя, но и непрекъснато усъвършенства и разширява продуктовата си гама, като постоянно разработва нови високотехнологични, изключително надеждни и икономични модели.

Отговаряйки на всички изисквания, на практиката бяха създадени 34 модела с мощност от 72 до 524 к.с., всички съобразени с модерното селско стопанство. Ето защо на Агритехника 2013 в Хановер AXION 800 бе награден за Машина на 2014 г., Трактор на годината 2014 г., получи златен медал за дизайн IF и постигна най-добрия резултат в своя клас на теста DLG PowerMix.

Сто хиляди тракторa за 10 години са гаранция за опит, компетентност и доверие от страна на клиентите.

За повече информация и уговаряне на демонстрация, може да се свържете с Николай Цеков – мениджър продажби на фирма Рапид КБ ООД на тел. 0888/422-848.
 


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!