Силно представяне на тракторите LS направи фирма Сатнет на изложението БATA AГРО Есен 2015. Фирмата представи пълната гама трактори на престижния южнокорейски завод LS, като постави акцент на най-продавания модел - универсалния модел U60, станал любим на българските овощари и новата I серия, подходяща за малките стопанства и зеленчукопроизводителите.
 
 
Както миналата година на БАТА АГРО, така и тази година, представяме отново универсалния модел U60, който е от универсалната серия на LS с кабина и без кабина. Тракторът, който виждате зад мен е U60 с кабина. Серията се характеризира с това, че е компактен трактор, но също така е и универсален, като кабината е филтрирана, климатизирана с добро обезшумяване и озвучаване. Кабината е филтрирана и климатизирана, удобна комфортна и ергономично проектирана за удобство на оператора, обясни Димитър Вангелов, управител на Сатнет.
 
 
Характерното за този трактор е, че 60 к.с. е среден клас мощностен диапазон, но навесната система е категория 2, което е едно голямо предимство и няма аналог на пазара за малък трактор с категория 2 навесна система. Двигателят е Mitsubishi. Като цяло представителите на серията са в диапазона 40, 50 и 60 к.с. Двигателят е с турбина и е изключително икономичен, което е характерно за японските двигатели, уточни още управителят на Сатнет.
 
 
Новото от тази година при LS е I серията. Тракторът е представител на малкия мощностен диапазон с мощности 28 и 38 к.с. На БАТА АГРО Сатнет представи модела R36i, който е 38 к.с. Тракторът се произвежда без кабина, като двигателят му също е Mitsubishi и е много икономичен.
 
 
Тракторът LS R36i е изключително компактен и е подходящ за работа вътре във фермите. Поради малкия си размер може да влиза в изключително тесни и ниски пространства, също така е подходящ за зеленчукопроизводство, за малки ферми. Скоростната кутия е с 16 скорости напред и 16 назад, което му дава едно предимство в сравнение с другите малки трактори на пазара за да извършва всякакви земеделски операции с лекота.
 
От Сатнет предлагат промоция при продажбата на трактори LS – отстъпка от цената в размер на 1000 лв. за всички трактори. Новите лизингови условия при закупуване на трактор са лихва 0.6%, когато тракторът се лизингова до 3 години и 2,6%, когато е до 5 години.
 
 
Повече информация за тракторите LS и лизинговите възможности за закупуване може да получите на телефон 0884666000 или на адрес в интернет www.lstractor.bg
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!