За пета поредна година ПроКредит Банк участва с щанд на международното изложение „АГРА” в Палата 13 на панаирното градче в Пловдив. На XVII-то издание на изложението, както и на специална презентация на 21 февруари от 13:30 часа в конферентната зала на Палата 13, ПроКредит Банк ще представи своите специализирани кредитни продукти и услуги за земеделските стопани.

Банката отпуска земеделски кредити за закупуване на: животни, земя, фуражи, семена, препарати, торове, употребявана селскостопанска техника и лизинг за закупуване на нова техника, инвентар и транспортни средства. Като обезпечение за агро кредитите ПроКредит Банк приема поръчителство, залог на машини и съоръжения, животни, транспортни средства, както и ипотека на селскостопански и жилищни сгради и земеделска земя.


ПроКредит Банк предлага на производителите кредити
със суми без ограничение и срок на погасяване до 15 години за инвестиционни нужди и до 2 години за кредити за оборотни средства. Погасяването на кредитите може да е както на равни месечни вноски, така и по погасителен график, съобразен с приходите на кредитополучателите и тяхната сезонност. За кредити до 20 000 лева експертите на банката се ангажират с отговор на исканията за заем в рамките на 48 часа от постъпването им. Документите, които ПроКредит Банк изисква при кандидатстване за кредит, са лична карта и БУЛСТАТ.