Фермер.БГ е медиен партньор на Националната среща на земеделските производители в к.к.Златни Пясъци, организирана от Асоциацията на земеделските производители в България ( АЗПБ ).

 

Втората национална среща на земеделските производители в България ще се проведе в периода 6-8 февруари 2014 г. в хотел Адмирал, к.к. Златни пясъци.



По време на двудневния форум ще бъде представена най-актуална информация по отношение на новостите в Общата селскостопанска политика на ЕС за периода 2014 – 2020 г. и прилагането й в България – Програма за развитие на селските райони, директно подпомагане и пазарна подкрепа. Темата ще бъде изложена в детайли от възможно най-компетентните експерти, представители на Министерство на земеделието и храните, ДФ „Земеделие“ и европейската организация на фермерите Copa-Cogeca. Ще бъдат разисквани и редица въпроси от съществено значение за работата на земеделските производители у нас, като законодателните промени в сектора, земеползването, възможностите за агроекологични плащания, проблемите и перспективите пред животновъдството, производството на плодове и зеленчуци, зърнопроизводството и др.

 

Официалното откриване на събитието е предвидено за 13.00 на 6 февруари.

Можете да заявите своето участие на адрес www.azpb.org и/или на следните телефони:

Офис: 02/9 516 265, Мобилен 0882 512 199

 

ПРОГРАМА:


АЗПБ програма


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!