Държавен фонд „Земеделие“ организира утре - 12 април 2018 г. (четвъртък) „Ден на отворени врати“ в областната дирекция на фонда в град Пазарджик, съобщиха от пресофиса на фонда. 
 
 
В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки, както и да правят предложения за подобряване работата на областната дирекция. 
 
Временният офис за граждани ще бъде разположен на четвъртия етаж в сградата на областната дирекция на ДФЗ - Пазарджик, която се намира на ул. „Генерал Гурко“ №6 („Сити Център“). Приемната ще бъде отворена за посетители от 10:00 ч. до 14:00 ч. 
 
При завишен интерес от страна на земеделските стопани, офисът ще работи до 17:30 ч. За всички основни програми, които фонд „Земеделие” прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията, допълниха от фонда. 
 
Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната.