Ако имате интерес да посетите агроизложението Samsun 4th Agriculture, Husbandry and Technology Exhibition 2018, което се провежда всяка година в турския град Самсун, от Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата (БТПП) предлага съдействие за участие в двустранни бизнес срещи по време на експото. 
 
 
Посещаемостта на събитието надхвърля 50 000 души, а тази година то ще се проведе на 27 и 28 септември. Мероприятието в Самсун, Турция е предназначено най-вече за компании, опериращи в  следните сектори:  
 
- Трактори и комбайни
- Механизация и технологии в селското стопанство
- Парникови технологии
- Лозарство и винарство
- Технологии за водоснабдяване и напояване
- Агрономство, торове, семена, разсад
- Отглеждане на животни за разплод
- Аквакултури
- Животновъдство
- Здраве на животните ветеринарни услуги
- Фармацевтични продукти и свързаните с тях съоръжения/оборудване
- Научни институти
- Цветарство и свързаните с него технологии
- Екологично земеделие
- Арго информатика
- Други съоръжения и услуги свързани със селско стопанство.
 
Основните посетители са земеделските производители, инженери, мениджъри на селскостопански компании, кооперативните директори в областта на земеделието и чуждестранните инвеститори, посочват от БТПП.  
 
Организаторите от Търговската палата в Самсун ще поемат разходите за двудневно настаняване в хотел, вътрешен трансфер (летище-хотел-изложбен център и т.н.), вечери и преводачески услуги на ограничен брой български компании (по един представител от фирма). Транспортните разходи до и от Турция са за сметка на участващите компании.
 
За да се регистрирате, следва да се попълни регистрационната форма онлайн, или да се свали от тук и да се изпрати на адрес [email protected]
Крайният срок за регистрация е 13 септември 2018.
 
За допълнителна информация и съдействие, можете да се свържете с Европейски иновационен и информационен център, Българска търговско-промишлена палата.