Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще проведе днес пресконференция в София на тема : „НАЗ: противопоставяме се на лъжите и липсата на морал!”
 

В средата на миналата седмицата от НАЗ обявиха подкрепата си за протестите на животновъдите и протестите на студентите в София и страната, чрез Декларация до медиите.
[news]
Тогава от НАЗ се обърнаха към всички политици и управленци с предупреждението: "СПРЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ! Ще защитаваме земята си, хляба си, правата си и бъдещето на децата си с всички средства!"
 

От НАЗ изразиха своето силно недоволство от това, че подписаните от тях финансови договорености на среща в Министерски съвет на 1 октомври, са били "брутално потъпкани" от Комисията по бюджет и финанси, където бяха приети напълно противоречащи на договорените с министър-председателя Пламен Орешарски, министъра на земеделието и храните проф. Димитър Греков и заместник-министъра на финансите Людмила Петкова условия за прилагането на механизъм за обратно начисляване на ДДС при доставки на зърнени и технически култури.
 

Пресконференцията е насрочена за 10.00 ч. в пресклуба на БТА на Цариградско шосе в София.


Очаквайте подробности!
 

 


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!