Премиум трактори McCormick с възможност за закупуване при премиум условия – това представиха по време на изложението БАТА АГРО Пролет 2016 от Оптиком ООД. 
 
На щанда на компанията българските фермери видяха бранда McCormick с четири модела трактори – от 115 до 212 к.с.  
 
Инж Димитър Петров, продуктов мениджър на Оптиком ООД обясни пред Трактор.БГ: Най-голямата премиера тази година, това е McCormick X7.670 VT Drive. Това е новият трактор на McCormick с безстепенна трансмисия. Тракторът е с 6,7 литров двигател FPT произведен в заводите на IVECO с безстепенна четири диапазона трансмисия произведена в заводите на ZF и е компанован, изработен по най-високите стандарти на тракторо-строенето от McCormick.
 

 
Уникалният единствен модел McCormick X7.670 VT Drive в жълт цвят с LED светлини е специално създаден за 25-годишнината на Оптиком. Стандартният цвят на McCormick си остава червеният, а жълтият е опция по избор за варианта с безстепенна трансмисия.

 
Интересът на посетителите на пролетното изложение на БАТА АГРО спечели и тракторът McCormick X7.680 Pro Drive. 
 
Това е трактор с PowerShift трансмисия 6x4 – 24 предни и 24 задни предавки. Той също е с 6,7 литров двигател FPT, който е с 212 к.с. Оптиком представя и два трактора в по-ниския клас X5 и X6. Това са машини съответно 115 и 130 к.с., които много добре се вписват във всяко стопанство, както за леките обработки като култивация, сеитба сега на пролетниците, също така на пръскане и торене, транспорт с ремаркета, а и могат да влязат в по-тежки обработки, защото тракторите имат доста добро тегло, обясни инж. Петров.

 
От Оптиком предлагат тракторите McCormick X7, както и серията X6 със специален Premium пакет за своите клиенти: 24 месеца пълна заводска гаранция, безплатно сервизно обслужване с включени масла, филтри и труд заедно с 24 месеца изплащане на машината без оскъпяване.

 
По време на БАТА АГРО гостите на изложението имаха възможност да се снимат с Момичетата на McCormick и новия трактор X7 и да участват в игра с награди като пращат снимките си за специалния албум във Фейсбук профила на Оптиком. След гласуване от страна на потребителите в социалната мрежа бяха избрани и победителите в играта. Иван Николов събра най-много гласове за снимката си и спечели голямата награда - McCormick X7 VT Drive умален модел. Награди получиха и останалите участници в играта, влезли в Топ 10 на най-харесаните снимки. 
 
 
Закупилите McCormick X7 от Оптиком на БАТА Агро и след изложението, освен всичко останало ще получат и възможността за винен тур в сърцето на Италия, където ще се запознаят освен с културата, така и с производството на тракторите.
 
Допълнителна информация за пълното портфолио трактори McCormick на българския пазар, както и условията за тяхното закупуване, можете да получите от официалния вносител на марката за България – Оптиком ООД