Новият комутационен терминал на Amazone ProfiClick предлага още повече комфорт на обслужване за клиенти, които управляват своите навесни пръскачки UF, UG и UX със специфичния за машините терминал Amaspray+. ProfiClick е снабден с различни бутони и клавиши за удобното управление функцията на щангите и кормилото на пръскачките. Специално за коригиране наклона на щангите или ръчните корекции на кормилото на разположение имате въртящи превключватели, които – благодарение на разположението си в средата над растерната функция – могат да се обслужват „на сляпо“ по време на пътуване. 
 
Освен това, предимство при терминала ProfiClick е чрез лесно превключване от автоматично на ръчно управление да се улеснява значително карането назад в зоната на обръщане или  по склонове. Всички обслужващи елементи са разположени ергономично и са свързани директно с една функция. По този начин водачът може да се концентрира върху управлението.
 
ProfiClick се използва в комбинация с опцията оборудване „Профисгъване 1“. По този начин изместването във височина, сгъването и разгъването, сгъването от една страна, редуцирането и преместването на наклона на щангите се управляват електрохидравлично чрез обща циркулация на масло. Предимство на това оборудване освен лесното обслужване е и че за работата на пръскачката на трактора ви е необходим само един просто действащ уред за управление и безнапорен обратен тръбопровод.
Лесен монтаж на ProfiClick на обслужващия терминал Amaspray+
 
Всички обслужващи елементи са разположени ергономично и са свързани директно с една функция.
 
Комутационният терминал ProfiClick, както и всички продукти Amazone, може да намерите при официалния представител на марката за България фирма Рапид КБ ООД, тел. 02/400-80-10,  www.claas.bg

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!