Все повече земеделски производители залагат на no-till и strip-till технологиите, с които да си гарантират отлични добиви на полетата. Как точно се прави такова земеделие, ще демонстрират експертите от фирма Стойчеви.

Истинската ноутил сеялка вече в България

За желаещите да опитат нещо ново, ще има полева демонстрация. Датата е 23 юли от 10:00 часа, а дестинацията – главният път Варна – Добрич, след ябълковата градина на село Стожер.

На място ще може да се убедите в предимствата на истинската no-till сеялка SLY BOSS. Редом до нея ще бъде представено още едно бижу на майстора SLY FRANCE, а именно strip-till култиваторът StripCat.

Друга специализирана агротехника, която може да видите в действие, са пролетната 12-редова no-till сеялка YP-3025A и 8-редовата сгъваема сеялка с електрически привод PL5500. Тези незаменими машини са част от портфолиото на американския производител GREAT PLAINS.

За всички фермери, които проявяват интерес, ще се организират турове по опитните полета на фирма Стойчеви, които се намират в същото землище. Там ще видите с очите си как виреят посевите, отглеждани чрез no-till и strip-till земеделие.

Научете повече от официалния вносител за България – Стойчеви ООД,
на www.stoychevi.com и на телефон 0887 244 288.