Фирма Стойчеви бе една от фирмите с много нови и иновативни продукти, които представи по време на пролетното изложение Бата Агро 2016, като акцент бе направен на впечатляващите нови модели пневматични сеялки от Unia.

Станислав Стойчев, търговски мениджър на Стойчеви ООД разказа повече: Фирма Стойчеви тази година традиционно излага марката Zetor, като акцент при нея е Crystal 160 и разбира се Proxima 100, който е нашия бест селър на пазара. На пролетното изложение имаме и 2 нови продукта от марката UNIA, които са съответно пролетна и есенна сеялки с различни възможности за Българските фермери. При есенната сеялка въздушна пневматична сеялка с възможност за изсяване на семената в много тежки условия с дискова секция пред сеещите апарати, изключително силен натиск на апарата отзад, така че считаме сеялката за много актуален продукт за есента.
 


Пневматичната сеялката UNIA FS 2400 направи своята европейска премиера именно на пролетното изложение Бата Агро.

Томаш Сандей, Експорт мениджър на UNIA представи подробности за сеялката: На БАТА Агро, съвместно с фирма Стойчеви, представяме най-новите продукти с марката UNIA за българските фермери и зад мен виждате новата пневматична сеялката UNIA FS 2400. Предлага се в две работни широчини – 3 и 4 метра. Тук представяме по-големия модел, с 4 метра работна широчина и капацитет на бункера 2 400 литра, което се търси и от българските фермери поради спецификата на техните стопанства. Идеята на машината е, че фермерите тук искат добри машини, издръжливи на много работа, но да са и на добра цена – затова ние съвместно с фирма Стойчеви имаме най-доброто решение за тях - сеялката UNIA FS.


Сеялките UNIA FS 2400 са напълно пневматични и автоматизирани, изцяло ISOBUS съвместими. Оборудвани са с два реда дискове с диаметър 460 мм., като допълнително е осигурен гумен ролер с диаметър 800 мм.

С новите сеялки UNIA FS 2400 се гарантира равномерност на посева – тоест средната гъстота на посева на кв.м. Би се променяла в сравнително малки граници, дори при рязко намаляване и увеличаване на оборотите на двигателя. Равномерният посев от своя страна пък води до по-големи добиви.

В аванс, Трактор.БГ научи, че тази година се очаква да излезе и 6-метрова версия на сеялката UNIA FS 2400.


Представителите на Unia, дошли специално за изложението Бата Агро, направиха и своята оценка за съвместната работа със своя представител за България - фирма Стойчеви.

„Ние сме най-големият производител в Полша. Имаме 5 фабрика и 1500 души, които работят при нас. Имаме изградено партньорство с фирма Стойчеви от вече 15 години и смятам, че това е най-добрият партньор за българския пазар и също така имат перфектно структуриран сервиз, което е важно за нас“, каза Матеуш Боровски.



Както всяка година, и тази, специално за пролетната кампания, от фирма Стойчеви са подготвили промоционални предложения, обобощи търговският мениджър на компанията: През пролетната кампания, фирма Стойчеви подготвя няколко специални предложения за Българските фермери, тъй като тази година фирма Zetor празнува 70 години от създаването на марката и по случай юбилея ще има през цялата година специални предложения и промоции на марката Zetor, като те ще започнат през месец април в началото на пролетната кампания. Също така планираме посещение на изложението TechAgro в Брно, което е и домашното изложение на марката Zetor. С наши клиенти ще посетим завода, ще посетим изложението, местен кооператив, който е близък по структура на нашите земеделски стопанства. Също така през пролетната кампания започват и полеви презентации на Френския производител на пръскачки Caruelle, като ще покажем възможностите и на самоходните и на прикачните пръскачки.

Повече информация за пълното портфолио машини UNIA и ZETOR, както и актуалните оферти можете да получите от Стойчеви ООД.

www.stoychevi.com
[email protected]

тел. 058 667923