ДюПон Пионер България получи голямата награда на Добрички панаир АД за 20-годишното си водещо присъствие на българския пазар. Вече 20 години семената, които предлага компанията, са с водещ пазарен дял сред всички останали, доказали се със своите качества. Името на Пионер се свързва с коректност и иновативност в сферата на земеделието.

 

Фирмата е водеща и по отношение на обслужването на земеделските производители  и услугите, които предоставя за конкурентно земеделие.На официален прием миналата вечер по повод откритото вчера изложение Борса за семена и посадъчен материал компанията беше удостоена със статуетка и почетна грамота.

 

Пионер е лидер на пазара при царевицата и слънчогледа в България с повече от 50% пазарен дял. Фирмата непрекъснато се развива и търси иновативни решения, за да посрещне нуждите на клиентите. Миналата година бяха предстсвени пет царевични хибрида, а през 2015г. на пазара ще бъдат пуснати нови девет. 

 

И тази година продуктовите линии Optimum® AQUAmax® и Pioneer Protector® утвърдиха качествата си и високия си потенциал за добив. Царевичните хибриди Optimum® AQUAmax® са създадени с цел свеждане до минимум риска при отглеждането на културата и максимална продуктивност от всяко поле. Както при засушаване, така и при нормални условия, тези хибриди се представят отлично. При слънчогледа Пионер предлага модерно решение  за чисти полета и ефективно справяне с  болести и паразити. Хибридите с марка Pioneer Protector® СИНЯ КИТКА и Pioneer Protector® МАНА предоставят на производителите сигурността, че  инвестиции им ще бъдат защитени до прибиране на реколтата.

 

Двете иновативни марки на компанията се налагат като най-добри за местните производители – отговарят на изискванията и критириите за постигане на високи добиви и гарантират печалбата на фермерите. Сред клиентите на Пионер са едни от най-видните зърнопроизводители на България, достигнали успехите си благодарение на хибридите на Пионер.


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!