Пионер Семена България получи за поредна година голямата награда на „Добрички панаир“ АД. На церемония по награждаването компанията получи статуетка и грамота за „Най-бързо растящ пазарен дял при слънчогледовите хибриди в България“. Пионер е с водещо присъствие на българския пазар вече повече от 22 години. Семената, които предлага, са с водещ пазарен дял сред всички останали марки и са се доказали като най-високодобивни. Името на Пионер се свързва с коректност и иновативност в сферата на земеделието.
 
 
Пионер е безспорният лидер на пазара при царевицата и слънчогледа в България. Със силното си присъствие, компанията доказва за пореден път качеството на хибридите и отношението на клиентите към марката.
 
 
Слънчогледите от Pioneer Protector® продуктовата линия утвърдиха позициите си сред производителите с високите си добиви и масленост, устойчивостта към важни болести и паразити. Хибридите с марка Pioneer Protector® СИНЯ КИТКА и Pioneer Protector® МАНА предоставят на производителите сигурността, че  инвестиции им ще бъдат защитени до прибиране на реколтата. Топ хибридите от тази продуктова линия са P64LE25, P64LE99, P63LE113 и P64HE118.