2022 г. бе поредното доказателство, че влогърството е рецепта за успех. Това е така, дори и за трудоемък и сложен сектор като земеделието. Въпреки че някои от най-добрите създатели на съдържание са хора, запалени по видеоигри, и бляскави звезди, има много други, които постигат успех чрез качване на съдържание за земеделие и селско стопанство, пише That is Farming.

Дамите в селското стопанство: Топ 10 на най-влиятелните фермерки в Инстаграм

Наскоро изданието Business Name Generator сподели имената на петима от най-популярните агроинфлуенсъри в TikTok. Те наистина правят земеделието модерно.

LeeAnna Thomas – 2,9 милиона последователи в TikTok

 

ЛиАна Томас умее да привлича вниманието в платформата. Като агроинфлуенсър тя натрупа бързо  2,9 милиона последователи плюс 75,5 милиона харесвания. Освен че споделя много сладки видеоклипове с крави, профилът на LeeAnna в TikTok също дава съвети как да се грижите правилно за вашите крави.

Agrotonomy – 1,3 милиона последователи в TikTok

 

Това е интересен акаунт за всеки, който се вълнува от земеделие и селско стопанство. Той вече има 1,3 милиона последователи и 9,6 милиона харесвания в TikTok. Видеоклиповете на Agrotonomy са ценен източник на информация за вертикалното земеделието и ползите от тях за околната среда.

Farmerya – 638,9 хиляди TikTok последователи

 

С 638,9 хиляди последователи и 7,8 милиона харесвания в TikTok, видеоклиповете на Farmerya показват на феновете на земеделието как да работят с широка гама от растения и зеленчуци, включително бамбук, кактус и драконов плод.

Образователните видеоклипове на Farmerya демонстрират правилния начин за използване на земеделски инструменти като сърпове и градински мотики.

Фиона Бергин – 375,3 хиляди последователи в TikTok

 

Ирландската актриса, която живее във ферма, Фиона Бергин, е изключително популярна в TikTok. Тя има 375,3 хиляди последователи и 11 милиона харесвания. Фиона залага на хумористично съдържание на Фиона, в което разказва за двете си любови - земеделието и актьорството.

The Kerry Cowboy – 186,9 хиляди TikTok последователи

 

Ирландският млекопроизводител Сеаган О`Суилебан дава експертни съвети как да се грижим правилно за селскостопанските животни. Във видеата му ще се запознаете с неговите крави, овце, коне и, разбира се, овчарско куче. Сеаган създава забавно и същевременно образователно съдържание в Tik Tok. Неговият профил има 186,9 хиляди последователи и 5,8 милиона харесвания.

 


ВИЖТЕ ОЩЕ:

Дамите в селското стопанство: Ивайла Ушева

Фермерът, който стана софтуерен инженер в Microsoft

Дамите в селското стопанство: Добре дошли в света на фермерките в TikTok!