До момента своето участие в изложението „Пчеломания“ са заявили 70 фирми от страната и чужбина, съобщи Звезделина Иванова – изпълнителен директор на организатора „Добрички панаир“ АД, цитирана от dobrichonline.com. 
 
 
Фирмите от чужбина са от Турция и Сърбия. Пет български фирми ще се представят за първи път в изложението, което ще се проведе от 7 до 9 март в град Добрич. 
 
„Пчеломания“ ще предложи на изложители и посетители голямо разнообразие на пчелни продукти и производи, пчеларски инвентар, производство и преработващо пчеларско оборудване, восъчни основи. Ще бъдат представени микролаборатории за окачествяване, ветеринарни препарати, лицензирани майкопроизводители, специализирана литература, цветя.
 
В рамките на изложението ще се състои и лекционна част, каза Звезделина Иванова. Тя ще бъде осъществена през трите дни от сдружение „Пчела Добрич 1946“.
 
В края на първия ден на изложението „Добрички панаир“ АД ще връчи традиционната си награда – статуетка, за най-добре представил се участник в тазгодишното издание на „Пчеломания“.