Първи семинар на браншовите организации в сектор Плодове и зеленчуци ще се проведе в сряда в Стара Загорам, съобщиха организаторите за Фермер.БГ.
 
Темите, които ще обсъдят земеделските производители са свързани с актуалните проблеми на сектор Плодове и зеленчуци, както и с формите за обединяване на асоциациите в бранша. 
 
За да обсъдят участието си като браншови организации в планирането на мерки за излизане от дългогодишната криза в производството на плодове и зеленчуци в България, организаторите са поканили за участие в срещата земеделския министър Десислава Танева и нейните заместници, както и изпълнителния директор на ДФЗ Румен Порожанов. 
 
Семинарът ще се проведе в сряда, 3 декември от 11 часа в конферентната зала на хотел Сити, гр. Стара Загора, ул. Патриарх Евтимий 23. 
 
Инициатори и организатори на семинара са Съюзът на градинарите в България, Асоциацията на овощарите в България, Съюзът на Дунавските овощари, Добруджанският съюз на овощарите, Българската асоциация на малинопроизводителите, Националната асоциация на картофопроизводителите, Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция и Асоциация Български пипер. 
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!