Немска прецизност, независимо от условията – така накратко се характеризират новите продукти за прецизно земеделие на Мuller Elektronic, които направиха премиерата си на Агритехника 2015.

 

От Muller представиха новия терминал Tank Control III. Пред Трактор.БГ Виктор Кнаус, Продуктов мениджър на Muller Elektornik обясни: Терминалът се монтира на пръскачката. С него могат да се следят параметрите на основния резервоар. Той е ISOBUS съвместим и основното му предимство е, че операторът може да следи количеството на препарата за растителна защита, докато зарежда резервоара на пръскачката и е извън кабината на трактора.
 



Първата ISOBUS метео станция направи премиерата си на Агритехника 2015, отново на щанда на Muller Elektronik. Тя може да се монтира на пръскачката и да събира цялата необходима информация за моментните промени в атмосферните условия. Това е много важно при пръскане, когато има вятър – можете да следите скоростта и посоката му и да подберете правилните дюзи, обясни Виктор Кнаус.



За първи път Muller Elektronik представи ISOBUS терминала Smart 430 – един от най-достъпните ISOBUS терминали на пазара. Терминалът впечатлява с малкия си и компактен дизайн. Той е оборудван с цветен дисплей с 4.3 инча и осигурява резолюция от 480 х 272 пиксела. Операциите се извършват с 4 програмируеми бутона от лявата и дясната страна съответно, както и с бутоните на менюто в горната и долната част на дисплея. Той се характеризира с изключително атрактивната си стартова цена!, посочи Виктор Кнаус.

Терминалът Smart 430 е напълно подходящ за използване на инвентар или извън кабината на трактора. В основата на устройството е 32-битов процесор с 180 MHz . Вътрешната памет е 16MB. SMART430 е проектиран за употреба в широк температурен диапазон – от -20 to +65 градуса по Целзий.


На Агритехника беше представен и автопилот Muller Electronic Тrack-leader Аuto и неговия представител Тrack Leader E-Steer. Това представлява мотор за управление към волана и може универсално да бъде монтиран към всякакви типове машини, независимо дали са комбайни, трактори, самоходни пръскачки и всякакви други самоходни машини. Моторът за управление на волана е лесно за дооборудване решение, което може да бъде използвано независимо от производителя на машината. Друго предимство е лесното пренасяне от машина на машина. Моторът за Автоматично управление се монтира лесно към волана на машината и директно го коригира в необходимата посока, обясни продуктовият мениджър на Muller Elektornik.



Допълнителна информация за всички продукти на Muller Elektronik и актуални оферти можете да получите от официалния вносител на марката за България – фирма Универсал НВГ – Долна Оряховица:


www.universal-nvg.bg

tel. 0887227460; 0886834233

Е-mail: [email protected]

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!