Бизо-България ЕООД кани българските фермери за втора поредна година на Панаир за техника втора употреба в Румъния на 10-11 Април 2014.

Събитието ще се проведе в т.нар. Център Знания – най-голямата база за селскостопанска техника в Румъния BISO с площ 50 000 м². Базата се намира на 22 км от Калараш посока Дражна Нова, на 35 км от Силистра.

По време на събитието ще се проведат кратки презентации на BASF и Euralis.

Всеки клиент, който се регистрира до 4 април ([email protected], +359 882 123 334 ) ще получи ваучер на стойност 750 евро за закупуване на техника втора употреба.

В рамките на Панаира ще бъдат показани трактори с марките New Holland, Case, John Deere, Fendt, Massey Ferguson, Steyr и Mccormick ZTX с мощности от 34 к.с до 303 к.с.

За всеки земеделец, който има нужда от прикачен инвентар, ще бъдат представени демонстрационни сеялки Great Plains, Nordsten, плугове Kverneland, култиватор Farmer, торачка и сеялка Amazone, ремарке Pronar, хедери собствено производство BISO.

Ще има и голямо разнообразие от комбайни директен внос от Австрия и Германия – New Holland, Claas, John Deere, Laverda, Massey Ferguson. Освен техника втора употреба, посетители ще имат възможност да разгледат и най-новите модели трактори и комбайни New Holland, които ще пристигат за предстоящия сезон.

Миналата година в рамките само на два дни събитието посетиха над 2500 души от България, Румъния, Сърбия, Германия, Турция и Гърция.


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!