Международното изложение за технологични решения в земеделието SIMA, което щеше да се проведе през ноември в Париж, се отлага за февруари 2021 г., съобщиха организаторите.

БАТА Агро се отлага за догодина

Събитието трябваше да се състои между 8 и 12 ноември 2020 г. Заявените участници в него обаче, основно представители на земеделската машинна индустрия, търпят сериозни удари върху дейността си, вследствие на корона-кризата. Поради многобройни запитвания от тяхна страна, организаторите стигат до решението да отложат датата на изложението. То ще се проведе от 21 до 25 февруари 2021 г.

До миналата година SIMA традиционно се провеждаше в края на февруари, но със заявка за промени в политиката и визията на изложението, беше решено от 2020 г. то да се премести през есента в годините, чието число е четно.

Отлагането за зимата обаче е изключение и то не променя дългосрочните виждания за събитието, обясняват организаторите. Особено намерението им от тук нататък изложението да се провежда през есента на четна година. Затова през 2022 г. SIMA ще се състои от 6 до 10 ноември.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Фоторазходка - SIMA 2019

Елитни бикове от топ месодайни породи на Агра 2020

Агроиновации: Стъртъпи кандидатстват за наградите на EIT Food