Овощната градина на Пламен Газянов край гр. Славяново се простира на 70 дка, които фермерът оптимално е усвоил, редувайки орехи с лешници. Освен стопанството, Газянов е отворил и собствен цех за преработка на черупкови плодове, в който произвежда тахани и тахан халва. Планира скоро да започне и извличане на олио от ядките. Земеделецът е затворил производствения цикъл, като сам пласира стоките си на фермерски пазари из страната и в подбрани магазини. От градината до продукцията - всичко е биосертифицирано.
От първия декар до затворения цикъл биопроизводство на лешници и орехи
Пламен Газянов отглежда 70 дка черупкови плодове и има собствен цех за био тахан и халва в Плевенско
Oперативна група "Знание, опит и предприемачество" - видео представяне
Иновативната система, носеща името FOOD TRACEABILITY, служи за управление на работните процеси чрез блокчейн технология
Система дава актуална информация за процеса на отглеждане на храната
Проектът води до подобрена видимост на веригата за доставка на стоки
Оперативна група "Знание, опит и предприемачество" - видео презентация
Българската оперативна група "Знание, опит и предприемачество" разработва проект за децентрализирана интелигентна система за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки
Децентрализирана система записва целия производствен процес
Иновативната система, носеща името FOOD TRACEABILITY, служи за управление на работните процеси чрез блокчейн технология
0 КОМЕНТАРА