От 14 до 17 май на летище Стара Загора ще се проведе за 12-тото издание на специализирано изложение за земеделие и агротехника БАТА АГРО 2019.
 
 
Тази година фермерите ще се насладят на много изненади. Очаква ни най-голямото по мащаб изложение досега, както и чисто нов формат на провеждане.
 
В БАТА АГРО 2019 участие ще вземат 186 фирми от агросектора върху повече от 37 500  кв. м изложбена площ, съобщиха организаторите на събитието - Българската Асоциация на Търговците на Агротехника (БАТА АГРО).
 
Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието. 
 
 
Изложбените площи ще са с изцяло нов формат – те ще са разположени в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на продукти за земеделието. Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите. 
 
За първа година в рамките на БАТА АГРО фирмите, които предлагат семена, препарати за растителна защита и торове, ще имат възможност да демонстрират своите продукти на опитни полета с посеви. 
 
Друго нововъведение е и задължителната регистрация за посетителите. Посещението на изложението остава безплатно, но ще е необходимо всеки посетител да се  регистрира – предварително в уебсайта на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на изложението.