В рамките на кампанията „ОСП работи за нас!“ имаме удоволствието да Ви поканим на информационно събитие, посветено на Общата селскостопанска политика (ОСП) на Европейския съюз и нейните инструменти.
 
 
То ще бъде насочено най-вече към възпитаниците на Професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ като представители на следващото поколение в сектора. 
 
Съорганизатори на събитието са AgriGate Media, Институт за агростратегии и иновации и Смарт Агростарт.
 
Срещата ще се проведе на 9 ноември (петък) от 10:30 часа в сградата на общината на град Генерал Тошево. 
 
За ползите от Общата селскостопанска политика и как работи тя за земеделските производители и всички граждани на Европейския съюз лекция ще изнесе председателят на Института за агростратегии и иновации Светлана Боянова
 
За добрите практики и приложението на инструментите на ОСП с гостите на събитието ще разговаря Костадин Костадинов, председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).
 
 
От своя страна директорът на „Център за продължаващо обучение“ към Аграрен университет, град Пловдив проф. д.н. Димитър Греков ще разкаже на присъстващите какви са възможностите за професионално развитие в агросектора. 
 
Очакваме всички, за които темата е интересна, на 09.11.2018 г. (петък) от 10:30 часа в сградата на общината на град Генерал Тошево. 
 
Заедно с експерти и земеделски производители от региона ще обсъдим възможностите, които предоставя ОСП и предизвикателствата, които предстоят за в бъдеще за земеделието и селските райони у нас и в Европа.
 

Следете темата и на cap4us.fermer.bg