В рамките на кампанията „ОСП работи за нас!“ имаме удоволствието да Ви поканим на информационно събитие, посветено на Общата селскостопанска политика (ОСП) на Европейския съюз и нейните инструменти. Съорганизатори на събитието, което ще се проведе на 8 ноември (четвъртък) във Винарска изба „Вила Юстина“, са AgriGate Media, Институт за агростратегии и иновации и Смарт Агростарт.
 
То ще бъде насочено най-вече към възпитаниците на Аграрния Факултет на Тракийския Университет в град Стара Загора. По време на събитието лекция ще изнесе Светлана Боянова, председател на Институт за агростратегии и иновации.
 
Относно добрите практики за приложение на инструментите на ОСП ще разкаже Антон Цветков, мениджър на „Вила Юстина“.
 
Доц. Димитър Панайотов, декан на Аграрния факултет към Тракийския факултет в Стара Загора ще участва дискутира със студентите професионалното развитие в агросектора. 
 
Заедно с експерти и земеделски производители от региона ще обсъдим възможностите, които предоставя ОСП и предизвикателствата, които предстоят за в бъдеще за земеделието и селските райони у нас и в Европа.
Очакваме всички, за които темата е интересна, на 08.11.2018 г. (четвъртък) от 10:30 часа във Винарска изба „Вила Юстина“, село Устина, общ. Родопи, област Пловдив. 
 
Следете темата и на cap4us.fermer.bg