ПОКАНА

Уважаеми колеги, партньори и приятели,

Щастливи сме да ви съобщим, че третата част на кампанията „ОСП работи за нас: Остани на линия!“ ще бъде част от деветото издание на националния събор на овцевъдите в България, което ще се проведе в периода 18 – 20 Юни 2021 г. в района на Петропавловския манастир край Лясковец.

Организатори на Събора са Сдружение „Национален събор на овцевъдите в България“, Национална асоциация за развъждане на млечни овце в България (НАРМОБ), със съдействието на Министерството на земеделието и храните на Република България.Мястото на провеждане е избрано неслучайно, тъй като Велико Търново е своеобразен център на страната и е удобна дестинация от всички краища на България.

Подкрепата на животновъдството е заявено като приоритет за страната ни и използва различни инструменти на Общата селскостопанска политика на ЕС като Програма за развитие на селските райони и Директните плащания. Щастливи сме, че имаме възможността да направим темата за ОСП част от това атрактивно и традиционно за страната ни изложение! 

Очакваме ви!