В рамките на кампанията „ОСП работи за нас!“ имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворените врати в стопанството на ЕТ „Лиман – 8 – Елина Колева“, село Вранино, общ. Каварна. Съорганизатори на събитието са AgriGate Media, Институт за агростратегии и иновации и фондация Смарт Агростарт
 
 
Събитието ще съвпадне с официалното откриване на обновената кравеферма на земеделския производител, плод на усилията по успешно реализирания проект по мярка 4.1 от Програма за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020 г.). Проектът е модернизиране на животновъдна ферма за отглеждане на крави. За него ще разкажат земеделският производител Петьо Киров и експертът по европейски програми и проекти Марта Йонкова. 
 
Светлана Боянова, председател на Институт за агростратегии и иновации ще представи кампанията „ОСП работи за нас!“.
Събитието ще се проведе на 30.10.2018 г. (вторник) от 10:00 часа в стопанството в село Вранино. Ще се почерпим с продукти, произведени на място, както и такива от местни производители, ще се насладим на кратка забавна програма, както и на няколко интересни презентации за работата на фермата, реализирания проект и влиянието на Общата селскостопанска политика на ЕС върху земеделието сега и за вбъдеще.
 
Специален гост на събитието ще бъде кметът на Каварна Нина Ставрева, а за доброто настроение на всички ще се погрижат ФТА „Бизоне“ и Вокална академия „Каварна“.
 
При интерес да присъствате на събитието, молим да изпратите своите имена и тези на фирмата/организацията, която представлявате най-късно до 25.10.2018 г. на адрес: [email protected]!
 
Следете темата и на cap4us.fermer.bg