Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще проведе осмия си национален семинар от 29 и 30 ноември 2018 г. в Гранд хотел Пловдив, град Пловдив. Тази година събитието ще премине под надслов „Зърнопроизводството на кръстопът?“, съобщиха от асоциацията. 
 
 
Престижното събитие ще събере сектора заедно с представители на публични органи, образователни институции, търговски и анализаторски компании, чуждестранни неправителствени организации, и др. 
 
В двудневната програма е предвидено да има дискусионни панели, споделяне на добри практики и презентации по най-важните теми и последните постижения при производството на зърнени и маслодайни култури. Изложбената зона ще позволи на всички гости да осъществят контакти с водещи компании - производители и вносители на продукти за растителна защита и подхранване, семена, земеделска техника, аналитична апаратура и софтуерни решения. 
 
Официалното откриване на осмия национален агросеминар ще започне с тържествено връчване на третата стипендия на НАЗ „Иван Генчев Танев“.