Оптиком ще представи новите Landini Powermondial на АГРА от 18-22.02.2009

Италианският производител на трактори Landini пуска на пазара новата серия Powermondial. Новата серия трактори ще се предлага с двигатели 100, 110 и 115 к.с. От официалният вносител за България - фирма Оптиком, съобщиха за сайта Трактор.БГ, че новата серия на Landini ще бъде представена официално на селскостопанското изложение АГРА в Пловдив.

Новата серия Landini Powermondial се е представила досега на тестовете с изключителна ефективност и икономичност при дълбока оран. Двигателите са новите модели на Perkins - 4 цилиндрови със система AfterCooler, в мощностния диапазон 93 - 115 к.с. Те се отличават с изключителна мощност и ефективност на въртящия момент и са в съответствие с Tier 3 еко-нормите.

Новата серия на Landini е оборудвана с ново поколение планетарни зъбчатки, нова навесна система и електронни сензори за натоварването, нова кабина в стил на вече познатите модели Powermax и Powermaster. Климатроникът в кабината, електронно-управляемата навесна система и трансмисията с обратно-хидравлично управление T-TRONIC Powershift, системата De-съединител, позволяваща смяна на предавки без натискане на педала, а само с управление от джойстик са само някои от предимствата в новото производство на Ландини.


Електро-хидравличният ВОМ работи съответно на 540/750, 540/1000 или 540/750/1000 об./мин. Капацитетът на повдигане на навесната система е 5650 кг. Новите Landini Powermondial се предлагат в система Trapdoor, която осигурява 360 градуса видимост и при работа с челен товарач.

Всеки един компонент на новата серия трактори Landini Powermondial се произвежда в Италия в завода на компанията в град Лузарра.

 


източник : Трактор.БГ

 

* това е VIP новина / публикувана е за първи път на 04.01.2009г/