Най-накрая приключи ремонтът на сградата на Областна дирекция "Земеделие" - Пазарджик, съобщиха от областната управа на града. Обновеното здание беше открито с тържествен водосвет, отслужен лично от Негово Преосвещенство Константийски епископ Яков, архиерейски наместник на Пазарджишка духовна околия.

Започват информационните срещи със земеделци за Кампания 2020 (ГРАФИК)

Изцяло с нова премяна са всички работни помещения в държавната структура, стаите са модерно обзаведени, поставени са нови указателни табели в услуга на гражданите.

Събитието са уважили с присъствието си областният управител на Пазарджик Стефан Мирев, ръководителят на Главна дирекция „Земеделие и регионална политика“ в МЗХГ- Николай Маринов, директорът на ОД „Земеделие“ Пазарджик Стоян Траянов и служители на дирекцията.

Стефан Мирев е изказал благодарност на дирекцията и на фермерите за проявеното търпение по време на ремонтните дейности.

На 17 януари тази година се навършиха 20 години от създаването на областните дирекции „Земеделие“ в страната като териториални структури на Министерство на земеделието, припомнят от Областна администрация Пазарджик.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Откриха АЧС при диви свине в Панагюрище

Замърсяване: Няма опасност за земеделските площи около Марица

Бунт срещу нова промишлена свинеферма в Пазарджишко