Стойчеви ООД представи на своя щанд на БАТА АГРО Есен 2015 в Стара Загора за първи път в България пръскачките с марка Caruelle.
 
Caruelle е френска компания, специализирана изцяло в производството на прикачни и самоходни пръскачки за земеделие. „Марката Caruelle е добре позната в Европа и е изключително разпознаваема с качествените пръскачки, тъй като всеки от нашите служители във фабриката е фермер, а кой по-добре от фермерите познава нуждите в ежедневната селскостопанска работа“, каза пред Трактор.БГ Виани Дотюил, Експорт мениджър Caruelle.


 
На щанда на фирма Стойчеви бе представена прикачната пръскачка Caruelle 320 S. Резервоарът е с обем 3200 литра и има пирамидална форма без ъгли, специално конструиран за интензивна употреба. Той гарантира малко остатъци по дъното за оптимално почистване и изплакване.


 
Виани Дотюил подчерта кои са основните преимущества на пръскачките Caruelle: „Тази пръскачка има три ключови момента. Първото е подсиленото шаси, което е подходящо за българските полета поради големите неравности и наклони по тях. Второто е пирамидалният резервоар без никакви тръби в него. И последното е, че щангите са оборудвани със система против люлеене, която предотвратява хоризонталното клатене на щангата. С всички тези функции ние можем да гарантираме скорост при пръскане до 18 км/ч. без да се нарушава качеството на разпръскване.“

 
Заедно с прикачните модели бе представена и самоходната пръскачка Caruelle Nympheos. Изложената машина бе с обем на резервоара 4200 литра и 36 метра дължина на щангите, изключително подходяща за условията на полетата в България.
 
Caruelle Nympheos се предлага с четири различни капацитета - 2500, 3200, 4200 и 5200 литра, като също така фермерът може сам да избере типа на щангите, с които да е оборудвана - Hirondelle от 18 до 32 м, Phoenix от 32 до 38 м. и големите Aluminum щанги от 40 до 44 м. Резервоарът е решен без тръби вътре в него и е с дебелина от 12 мм, което гарантира неговия дълъг живот в екстремни условия.



Самоходните пръскачки Caruelle са оборудвани с 6-цилиндрови, 6.06-литрови DEUTZ двигатели TIER 3B – от 175 до 244 к.с., в зависимост от модела. Caruelle Nympheos разполага с четири задвижващи и завиващи колела, с хидростатична трансмисия, задвижвана от 2 помпи с променлив дебит, които се адаптират динамично към моментните изисквания.

 
Българските фермери ще имат възможност да се запознаят с нашите нови модели прикачни пръскачки на Агритехника 2015 в Хановер, Германия и да бъдат поръчвани през фирма Стойчеви, посочи експорт мениджърът на Careuelle.
 
Всички новости и подробна информация за пръскачките с марка Caruelle може да получите от фирма Стойчеви:
 
тел. 058 667923



 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!