За 5-ти пореден път „Трактор инвест“ ЕООД - Карлово взе участие в изложението БАТА Агро. Фирмата, занимаваща се основно с машини за растителна защита, представи пред своите клиенти богата гама от щангови и вентилаторни пръскачки с марката Agromehanika (Словения). На щанда на Трактор инвест ЕООД – гр. Карлово, бяха представени различни модели щангови пръскачки, обхващащи диапазаона от 200 до 3200 литра и вентилаторни от 100 до 2000 литра.
 

Особен интерес предизвика най – новият продукт на Agromehanika – прикачната щангова пръскачка AGS 2500 EN – HP, която направи своя дебют в България именно по време на БАТА Агро. Този модел е с вместимост на основния резервоар 2800 литра и напълно хидравлични щанги с работна ширина 18 метра. Нейно основно предимство е, че работната височина на щангите се настройва чрез паралелограм, което не се отразява на клиренса и намалява загубите при пръскане на култури в напреднал стадий. Колеята на пръскачката е плавно регулируема от 1,50 до 2,20 метра, а нормата на пръскане се следи от най – новия компютър AG-Tronik 14 от Agromehanika.
 

От „Трактор инвест“ съобщават, че за заявки, направени до края на месец септември 2014г. ще има промоционална цена за новия модел AGS 2500 EN - NP от 33 800 лв без ДДС.
 

В последните години словенските пръскачки доказаха своето качество и надеждност и печелят доверието на все повече фермери от цялата страна. За това спомага и личното отношение към клиентите, което Трактор инвест има както обезпечеността на машините с резервни части на склад и квалифициран сервиз.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!