New Holland Agriculture достигна своя крайъгълен камък в производството с впечатляващите 50 000 броя от серията TC сламотръсни комбайни. Това постижение ще бъде отпразнувано в Пльок, Полша, където е централата на ТС в Европа, и в Куритиба, Бразилия- фабриката в  Латинска Америка по-късно този месец.


В комбайните от серията ТС винаги са вграждани най-последните нововъведения подобряващи производителността. Ключово технологическо постижение е въвеждато в експлоатация на  самонивелиращата  се тръскаща дъска през 1993 година. Това значително увеличи очистващата им производителност.

През 1995 г. версията „Hillside“  бе пусната на пазара. Тя дава възможност за корекция и на вертикалните и на странични наклони, и позволява жътва дори в най-пресечени  терени. Ротационния сепаратор беше представен за първи път през 1996 г. и чрез него се  осигурява подобряване на вършитбата. През 2008 г. бе внедрена изцяло нова кабина осигуряваща по-голямо удобство и комфорт на оператора.


Сериино модела е надграден и дооборудван с редица екстри който увеличават производителността и ефективността при  работа.С изцяло новата  „Harvest Suite Comfort™“ кабина   се поставя един еталон за оборудване и функции в този сегмент машини.Функции за ергономичност и удобство при  работа.


Със  системата „Opti Fan™”  се подобрява значително очистващата система на комбайна , неутрализирайки до минимум гравитационния ефект, оттам и намаляване на загубите и като краен резултат по-чиста проба зърно.


SmartSieve -  е система за работа в наклонени терени.Автоматично променяне  на ъгъла и попадащото зърно върху очистващите площи- това допринася за увеличаване на очистващият капацитет с около 30%.


С технологията Dual Chop™ -    се осигурява максималноо нарязване на растителния остатък под класа и впоследствие, с по-малко слама - по -лека обработка на почвата.


Повече информация за комбайните New Holland можете да получите от фирма Анимекс ЕООД:

Стара Загора
042 / 603 118, 089 43 00 472
[email protected]
http://animex.bg


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!