Земеделските стопанства вече могат да се управляват по-ефективно чрез немския софтуер 365 Farmnet. Той събира всички управленски модули в един и може да организира всички работни дейности  в стопанство само с един уеб-базиран софтуер, който изисква единствено интернет връзка. Съвместим е с много марки производители като CLAAS, AMAZONE, MULLER ELEKTRONIК и др. 
 
365 Farmnet е безплатен софтуер за организиране и управление на селското стопанство, с лесна регистрация и интерфейс на български език. Има възможност за активиране на допълнителни приложения, които ще улеснят работата на фермера и ще му предложат решения на неговите проблеми. Ако собственика реши да използва определено приложение, може да активира и да тества безплатно, в 30-дневен период неговите функции. След изтичане на периода, клиента сам преценява дали да го закупи или да се откаже. 365 Farmnet дава възможност на фермерите да използват и да плащат само за това, от което имат нужда и само за периода, в който го използват.

Приложенията на 365 Farmnet APP позволяват работата в стопанството да се организира в движение, а достъпът до профила може да бъде използван от служители на различни работни нива във фермата, като някои от тях могат само се информират, а други да внасят корекции, например въвеждане на нова задача в работния календар. GPS проследяването на машините дава възможност за наблюдение на работния процес в реално време.
 
Как на практика работи софтуера, представи пред Трактор.БГ Йорг Рюгле, Мениджър Продажби в 365 Farmnet за Източна Европа (вижте във ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕТО):
 

 
Допълнителна информация за немския софтуер 365 Farmnet можете да получите от официалния вносител на марката за България – Универсал НВГ