Кратка поява на русокоса фермерка в британската телевизионна програма Countryfile развълнува всички земеделски производители в страната, пише Irish Mirror.

Дамите в селското стопанство: Полина Иванова

Никой не можеше да предположи, че младата жена ще предизвика такъв фурор. Той обаче е факт. Countryfile е британска телевизионна програма, която се излъчва всяка седмица по BBC One и е посветена на проблемите в земеделския сектор в Обединеното кралство.

Коя е най-сексапилната британска фермерка? Това е Беки Хауз от Джърси, която за дни си спечели хиляди последователи.

Миналата неделя Беки, без да подозира, че ще се превърне в знаменитост и ще бъде обявена за “най-сексапилната фермерка”, се появи в кратък блок в предаването, за да разкаже за ежедневната си работа.

Феновете на шоуто бяха възхитени да видят русокосата красавица на екраните си. Това може да прецените и сами, преглеждайки част от коментарите, които те оставят в Twitter по адрес на Беки Хауз.

Един от феновите й пише: “Разбира се, че Беки е интернет сензация. Тя е защеметяваща!”, а втори добавя: "Убедете Беки да се снима в календара, така ще имате повече продажби".

В първите дни след предаването младата фермерка не подозира колко популярна е станала. Вижда промяната, когато получава лавина от последователи в социалната мрежа.

Когато поглежда телефона си, Беки е изумена - има хиляди нови почитатели. Тя обаче е убедена, че ако те я видят по време на работа, няма да й се възхищават толкова много.

Когато навън вали изведро и машините са излезли от строя, има тор по косата ми и масло по лицето ми, казва тя пред The Sun.

В интерес на истината Беки Хауз се радваше на популярност в социалните мрежи и преди да се появи в предаването Countryfile. Тя редовно публикуваше снимки, посветени на работата си, както и как се подготвя за щура нощна забава. Сега в платформата има около 75 000 последователи.

Най-сексапилната фермерка в Обединеното кралство е амбицирана да използва славата си. Тя ще продължи да обучава своите почитатели на фермерство. Макар доскоро да не си е представяла, че ще поеме семейния бизнес, в един момент е осъзнала, че иска точно това.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Дамите в селското стопанство: Пенка Христова

Дамите в селското стопанство: Живка Гроздева

Гушкането на кози стана хит в Япония