Богато разнообразие от техника за лозароство и овощарство предлага фирма Драганови – град Пловдив и през тази година. На изложението АГРА 2014 компанията представи най-новите предложения в продуктовата си гама трактори Kioti, BCS и мини товарачите Multione.

Акцент беше поставен при италианските трактори BCS - специализирани тесни трактори с климатизирани кабини, предназначени за специфична употреба в лозя и овощни градини.

Бяха представени сериите Invictus, Valiant и Volkan.

Серията Invictus включва трактори с двигатели Kubota с мощност 25 и 35 к.с. Това са най-малките ни трактори – отлични помощници в градинарството и за работа в оранжерии. Работата на двигателя и трансмисията гарантират отлична производителност.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




Тракторите от серията Valiant са с мощност 58 к.с. VM двигателите на новия трактори дават максимална мощност на шасито с минимална консумация на гориво. Много подходящи са за нуждите на лозарите“, обясни Стефано Муцони, експорт мениджър на BCS. Тракторите от серията Volcan се предлагат с турбодизелови двигатели с мощност 79 и 91 к.с.

За първи път фирма Драганови представи пред земеделците многофункционалните челни товарачи Multione. Компанията стана дистрибутор на бранда за България в началото на тази година.

Клиентите имат възможности за избор между 6 серии товарачи Multione. Те имат редица разнообразни приложения като превозни средства в сферата на селското стопанство, озеленяване, строителтво, поддръжка на пътища и други.

Работата със специализираните многофункционални мини челни товарачи Multione е лесна и спестяват време, усилия и пари.

Запазената марка на фирма Драганови – тракторите Kioti – също предизвика интереса на посетителите на изложението. Свояте премиера направи тракторът Кioti PX 9020. С големия си резервоар от 120 литра и ефективен двигател от 90 конски сили, той е в състояние да работи дълго време. Оборудван е с хидростатично кормилно управление, което осигурява минимални усилия. Разполага и с джойстик за управление на челен товарач.

Чуждестранните партньори на фирма Драганови оценяват високо сътрудничеството си с българската компания и реализацията на своите машини на пазара у нас:

„Драганови са надежден партньор. Имат опит в работата си с италиански комапнии – добри са в това, което правят. Тяхно предимствое, че са тясно специализирани в сегмента на малките трактори“, коментира Стефано Муцони.



© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!