Всичко за торенето на лозата ще научите в тематичен онлайн семинар, организиран от Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) - Благоевград и Изпълнителна агенция по лозата и виното (ИАЛВ).

План ускорява работата на ДФЗ

Информационното събитие ще се проведе на 29 юни (вторник) от 11:00 часа в платформата Zoom. По време на онлайн семинара подробно ще бъдат обяснени потребностите от торене на лозата в зависимост от физиологичното й развитие. 

“Участниците бъдат запознати как се определят нормите на торене на лозовите насаждания, както и какви са необходимите видовете торове, кога е най-подходящо за торене времето и какви са начините на торене”, дават подробности организаторите.

В края на програмата ще бъде обърнато внимание на основните изисквания при изпълнението на одобрени проектни предложения по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 - 2020 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Програма и покана за събитието може да видите тук.

Линк за регистрация: https://forms.gle/X4MhVNTJfphcGJkC7
Линк за достъп: https://zoom.us/j/92652934534
ID за семинара: 926 5293 4534